TopBorn växer

Så närmar sig hösten och vi på TopBorn ser fram emot en mycket händelserik och produktiv tid!
Vi vill ta tillfälle i akt och välkomna fyra nya medarbetare hit till oss på TopBorn. I vår produktion har vi fått förstärkning av Christian som axlat rollen som Creative Digital Designer och Tomas, vår nya systemutvecklare. Även Sanna har klivit in och arbetar som projektledare.
En trappa upp arbetar idag Sune, vår dansktalande Account Manager. Med hans närvaro har vår verksamhet tagit ett stort kliv framåt. Från att ha funnits i Sverige och Finland så har vi nu även tagit klivet över Öresund till Danmark. Oerhört spännande att nu också få arbeta mot den danska marknaden.
Till sist så har också en internrekrytering ägt rum. Joakim som tidigare arbetat med försäljning har fått flytta ner en våning och arbetar nu med annonsering och sociala medier som Marketing Assistent.
Ja som ni ser så händer det grejer här på TopBorn redan, men det bästa är att det bara är början…!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.