4 frågor till produktionsansvarige om nya hemsidan

Äntligen är den här och vi på TopBorn är så stolta över att få presentera vår färska nylanserade sajt! Månaders jobb och ett antal sena kvällar är över för den här gången. Vi känner verkligen att vi lyckats spegla oss själva som den moderna digitala byrå vi är och fångat det mesta som kunder och konsumenter skulle kunna dra nytta utav.
Förutom TopBorn som företag så är Mattias Modigh mannen som ligger bakom sajtens uppkomst och den som stått bredvid produktionsteamet vid rodret från dag ett. Eftersom det är hans vision som nu tagit form så låter vi också han själv beskriva sin idé och tanken bakom hemsidan genom fyra väl valda frågor.
1. När påbörjades arbetet kring idéen av en ny hemsida och hur lång tid har den tagit allt som allt?
Vi på TopBorn har ju ganska bra koll på vad en hemsida kan göra för ett företag, och som ansvarig för produktionen så finns den egna hemsidan så klart alltid i tankarna – men man kan väl säga att idén med nya hemsidan föddes när vi flyttade in i våra nya lokaler här i Borås, i oktober 2015. I samband med flytten blev det självklart mycket annat så vi gav oss tid för planering av nya sajten först ett halvår senare, under våren 2016. En webbstrategisk plan sattes under våren innan vi sedan påbörjade arbetat med design och struktur av sajten strax före semestern. Efter semestern har det handlat om kodning och innehåll.
2. Varför blev det av just nu och vad är huvudsyftet/tanken bakom sajten? 
I takt med att våra kunder blivit fler och även större så har också efterfrågan av fler produkter & tjänster tagit fart. Vi har idag ett betydligt större utbud och är mer av en helhetsleverantör inom digital marknadsföring, webb och reklam. Det vill vi så klart förmedla på ett bra sätt och snarast möjligt.
Sen har vi ju oss själva också. Vi vill komma ännu närmre våra kunder och visa vilka vi verkligen är och vad vi erbjuder på ett positivt sätt, där hoppas och tror vi att nya hemsidan hjälper till. Man kommer också se mer av TopBorn vad gäller lokala evenemang, olika mässor och annat som sker utanför våra kontor. Nya sajten kommer vara grunden till mycket av vår egen marknadsföring och det vi vill förmedla framöver.
3. Blev det som väntat och är ni nöjda med resultatet?
Vi är nöjda som det ser ut just nu. Designen är tilltalande och informationen om våra tjänster är fyllig och bra – det ihop med att hemsidan visar upp oss själva på ett trevligt sätt gör att helheten känns väldigt bra. Vi kommer fortsättningsvis jobba aktivt med sidan i vår egen marknadsföring så hur nöjda vi blir i slutändan är svårt att sia om, men just nu känns det väldigt bra.
4. Någon speciell du vill tacka?
Jag vill tacka all personal som varit involverad på ett eller annat sätt. Efter semestern har jag varit som en vagel i ögat för hela produktionsteamet fram till lansering så de har gjort ett fantastiskt jobb allihop!
 
Nu hoppas vi på TopBorn att ni ska kunna få ut lika mycket nytta och nöje av sidan som vi förhoppningsvis kommer att få. Välkommen in till oss! Hoppas ni ska trivas och att vi får möjlighet till att lära känna varann i höst!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.