Nominerade till Sveriges snyggaste kontor 2016!

Under hösten förra året, 1 september 2015 var renoveringen utav lokalerna som vi sitter i idag till slut klar och vi fick äntligen flytta in. Vi är otroligt nöjda och stolta över vårt kontor och nu har vi därtill också blivit nominerade till tävlingen Sveriges snyggaste kontor 2016!

Sveriges snyggaste kontor är en tävling som går av stapeln varje år i syfte till att visa upp hur många inspirerande och smarta kontor det faktiskt finns runt om i landet. Det vinnande kontoret är det som anses ha bäst stil, den smartaste arbetsmiljön och mest nytänk i sin utformning.
Läs mer här

Vi känner själva att vi har vad som krävs! Gör ni det samma så gå gärna in och lägg er röst på oss och var med och hjälp oss vinna det här!

Klicka här för att rösta på vårt kontor!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.