Elmässan blev en succé

Vi vill först och främst börja med att gratulera Niklas Rönnlund på Luleå Elektriska AB som vann utlottningen av en iPad Mini. Paketet är på väg i detta nu och vi hoppas verkligen att du ska få stor nytta och glädje utav den framöver!

Elmässan i sig blev helt klart en succé och resultatet hamnade en bra bit över våra förväntningar. Det var ett oerhört välorganiserat arrangemang som bjöd på en mängd olika intressanta utställare och inspirerande föreläsningar. Vi är också mycket tacksamma över alla trevliga besökare kring vår monter som var med och satte guldkant på de klart givande dagarna som vi hade där i Kistamässan.

Tack alla inblandade för två härliga dagar. Vi ser redan fram emot att komma tillbaka till nästa Elmässa!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.