Bygg & VVS-mässan Syd

Då var det dags att återigen sticka iväg på mässa. Senast var vi i Stockholm, den här gången bär det av till Malmö. Under onsdag och torsdag befinner vi oss i monter A37 på Bygg & VVS-Mässan Syd som i år hålls på Malmömässan.
Bygg & VVS-mässan slog alla sina tidigare utställningsrekord sist deras dörrar öppnades och inför 2017 satsar dom stort för att kunna göra det igen. På mässan kommer man att få möta större och mindre leverantörer inom bygg & VVS och veta mer om framtiden inom branscherna samt kommande innovativa tjänster och produkter som kan göra stor skillnad.
Vi kommer finnas på plats för att erbjuda gratis konsultation gällande er digitala marknadsföring, berätta mer om vad vi hjälper andra företag med och vad vi kan göra för er. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att delta i tävlingar och ta del av mässerbjudanden.
Klicka på länken nedan för att läsa mer om vår tävling där man kan vinna en företagshemsida till ett värde av 25.000:- eller om vårt erbjudande – Prova SEO i 12 månader – Nu med tre månaders ångerrätt och 25% rabatt.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.