Facebook – allt i ett?

Facebook fortsätter att länka samman sina olika tjänster för att användarna ska stanna kvar. Under året lanserades en funktion på Instagram, där man som användare kan dela med sig av redigerade bilder samt kortare filmklipp, mycket likt Snapchats egna My Story. Nu i oktober månad kom uppgifterna om att man fortsättningsvis också ska kunna dela sitt Instagram-flöde på Facebook. Detta känns som en funktion som berör den privata användaren mer än de som vill marknadsföra sitt företag, produkt eller tjänst. Vill de flesta ha allt i en och samma app eller vill man fortsatt ha olika forum för olika funktioner? Vi ställer oss frågande till om detta verkligen är något som efterfrågas.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.