Praktik med ansvar

Letar du efter en plats där du får möjlighet att fortsätta ditt lärande i skarpt läge?
Vilken tur att vi har en sådan plats att erbjuda. Vi förändrar oss ständigt efter våra kunders behov. Just nu utvecklar vi vårt sätt att kommunicera rörligt material, både internt och ut mot kund. Därför söker vi dig som är vass på att producera just rörligt material inom film, foto och animationer. Du ska gilla att hugga i ordentligt och utmana dig själv, för det gör vi varje dag. Vi är en modern byrå med brinnande engagemang som gärna ser dig anta samma utmaningar som vi. Du tar med dig viljan att lära, så bjuder vi på en praktikplats med ansvar.
Som sagt, praktikplats?, vi är här!
Ansök här!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.