OPUS

Förra veckan hade vi besök av en grupp studenter från Högskolan i Borås som läser programmet Organisation och personalutvecklare i samhället (OPUS). Under första året på högskolan får dem en mentor som de träffar vid minst tre tillfällen under första terminen. I detta fallet så är det vår HR Manager, Elaine West, som har fått uppdraget. Just nu läser de en kurs som handlar om utbildning och lärande i arbetslivet. Deras uppgift är att göra en studie gällande utbildning och lärande på olika arbetsplatser där dom kommer att intervjua flera stycken HR chefer. När dem var här så gjorde de en pilotintervju med Elaine där hon delade med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Stort lycka till tjejer!

Här kan ni läsa mer om deras utbildning.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.