Hög tid att skaffa ett SSL-certifikat!

Idag används internet till det mesta. Vi både köper och säljer produkter och tjänster. Vi lämnar ut våra personuppgifter till en mängd olika sidor. Detta medför att säkerheten online är viktigare än någonsin. I och med detta så började Google i slutet av förra året lämna en varning när man besöker sidor som ännu inte har skaffat sig ett SSL-certifikat.
SSL (Secure Sockets Layer) är en standard vad gäller säkerheten online. Man använder sig av detta för att skapa en krypterad länk mellan server och webbläsare. All data som skickas mellan servern och webbläsaren är härmed privat.
Utan SSL-certifikat kommer din företagsinformation inte att vara krypterad och en säker anslutning till din webbplats kan inte etableras.
Vi hjälper er att ändra från HTTP till HTTPS så att ni fortsättningsvis har en säker webbplats.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.