TEAM RYNKEBY – GOD MORGON

I en lång rad av lokala engagemang så startar vi nu ett samarbete med Team Rynkeby – God Morgon som sedan 2002 samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer.
Detta välgörenhetsprojekt startades då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France. Genom ett fantastiskt arbete med att samla in sponsorer så återvände deltagarna till Danmark med ett överskott på 44 500 SEK. Dessa pengar skänktes till Odense Universitetshospital.
Projektet har växt lavinartat och hade under förra året 1900 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 48 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Island. Under 2017 samlades hela 83 miljoner SEK in och alla pengar går fortsatt till barncancerforskning.
Vi kommer att berätta mer om vårt samarbete under våren och här närmast genom att träffa Tobias Guldstrand som under många år har varit aktiv i projektet.
Läs gärna mer om Team Rynkebys historia och deras insatser på www.team-rynkeby.se.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.