4 alternativ till Twitter-appen

Sedan ett tag tillbaka har Twitter inte längre sin app uppe på app store för Mac-datorer. Från och med i Mars så kommer den inte stödjas alls.
För att göra det lättare för er som tyckte om den officiella appen har vi skrivit ihop en lista på populära alternativ till den:
TWEETBOT (109 kr)
Tweetbot är enligt många användare en av det bästa Twitter-apparna som finns. Nu när Twitter inte längre stödjer den officiella appen längre så är detta ett ännu bättre alternativ än tidigare då twitter hade en egen app. Den har ett stilrent gränssnitt med kronologisk sortering på inlägg och utan sponsrade tweets, ett fantastiskt mute och filteralternativ samt stöd för alla bra Twitterfunktioner som 280 tecken, trådade tweets, direktmeddelanden, GIFS, videos och listor.
Självklart så kommer den med sina brister: sökfunktionen är inte den bästa och vissa funktioner som omröstningar dyker inte upp alls.
TWITTERRIFIC (85 kr)
Ifall du inte är ett fan av Tweetbot så är Twitterrific 5 ditt bästa alternativ. Twitterrific har nyligen kommit tillbaka till App Store efter en crowdfunding kampanj. Twitterrific är i väldigt lik Tweetbot när det kommer till funktioner förutom att användargränssnittet är lite opolerat. Letar du efter något som fungerar och förbättrar den officiella Twitter-appen så är Twitterific ett bra alternativ.
TWEETDECK (GRATIS)
Tweetdeck är en app som officiellt ägs utav Twitter själva och verkar inte vara på väg bort som det ser ut just nu. Tweetdeck började som en egen självständig app innan Twitter köpte upp den under 2011. Den har ett unikt kolumn-baserat gränssnitt som underlättar för användare som gillar att följa olika listor med konton. Den är mer designad för användare som vill organisera sitt Twittrande än de som bara vill ha ett enkelt alternativ.
INTERNET (GRATIS)
Om nu inga av ovanstående alternativ faller dig i smaken så kan du bara använda din webbläsare och logga in på Twitter där. Twitter verkar ha som mål att driva sina användare till detta alternativet då det är lättare för dom att uppdatera hemsidan istället för diverse appar.
Läs mer om företagssidor på Twitter

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.