Bäst reklamfilm just nu

Det kan löna sig ordentligt att vrida och vända på idéer i början av ett projekt, även om det tar tid är det just den tiden som gör att resultatet sticker ut från mängden. Tiden man lägger i början kommer att löna sig när man har det färdiga resultatet framför sig. Det har säkerligen skrivits oräkneligt många rader om vikten med en bra idé som man kan hänga upp sin kampanj på, så det tänker vi inte göra här.
Nike gav sin byrå ett ”enkelt” uppdrag: ”The world sometimes feels stuck in a rut, but we believe the power of sport and running can help us all get moving again.” Gör något på det!
Nu vet vi inte hur diskussionerna gick till, men antagligen satt man i idérummet på byrån och funderade på saker som slutat röra sig och satt fast. Man tog helt enkelt fasta på det värsta som kunde hända, nämligen att Jorden har slutat snurra runt sin egen axel, något måste göras för att få fart på den igen. Resultatet är både pricksäkert, smart, roligt och visar verkligen vikten på att ha en bärande idé innan man påbörjar producera.
Även om vi inte har något som helst med denna filmen att göra tyckte vi att den var ball! Mer sånt här Nike!
 

 
Läs mer om: Filmproduktion
Läs mer om: Reklamfilm

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.