En bra idé – allt du behöver

För ett par veckor sedan så visade copywritern Chase Zreet att allt du behöver är egentligen bara en bra idé och ett skickligt utförande, efter det så är budget enbart en sekundärfråga. Chase ville verkligen få en position på Sprite WK, så för att få deras uppmärksamhet så gjorde han det som vem som helst inte skulle ha gjort – han skickade ett personligt brev – i form av en tre minuters rap om hans brinnande intresse för Sprite och hans egna potential för att kunna göra grymt bra content för märket.
Chases video visar på hur långt du kan komma på en bra idé och ett snyggt utförande på en låg budget. Det tog inte lång tid innan videon skickades runt bland anställda på WK och Chase fick positionen han alltid ville ha. Snyggt jobbat.

Läs mer om: Reklamfilm
Läs mer om: Videoannonser

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.