Första numret av TopBorn Magazine

Vi har under en tid jobbat med att sätta ihop vårt egna digitala magasin. Världen är i konstant förändring och det kan vara svårt att hänga med i svängarna om man inte är insatt i branschen. Det vill vi råda bot på genom att samla våra kunskaper och vår syn på verkligheten i ett digitalt magasin.
Vi hoppas med detta kunna så ett frö hos er som läser och inspirera er till att tänka i lite nya banor kring er marknadsföring, sättet ni kommunicerar på och vilka ni kommunicerar med. Sånt tänker vi på varje dag, det tycker vi att ni också ska göra. Med detta sagt så bjuder vi på magasinets förord, vi hoppas att ni blir inspirerade och läser resten:
Att göra stora förändringar kan var smärtsamt, riktigt smärtsamt t.o.m, lite som en förlossning. Under själva arbetet kan man stöta på riktigt hårt motstånd, blod, svett och tårar. Vissa förändringar går lätt som en plätt. När det gäller stora förändringar behöver man ha en tydlig målbild och jobba efter den. När man är igenom allt det jobbiga gäller det att förvalta, kontrollera och vårda resultatet av det hårda arbetet. Man kan inte bara släppa lös det i världen och se vad som händer.
Men man ska inte vara rädd för allt som är jobbigt eller främmande. Blir man bekväm och lutar sig tillbaka stagnerar man och värdet av allt arbete man en gång gjorde minskar dag för dag. Förändringar är inte statiska, dom pågår varje dag runtomkring oss och det gäller att hänga med.
Vi jobbar med digital kommunikation varje dag. Tanken på att göra ett helt digitalt magasin med alla dess fördelar föddes. Innehållet handlar om och är förankrat i vad vi jobbar med på dagarna. Det är det magasinet du inte håller i din hand just nu. Det kanske du gör, men då ändå i digital form.
Läs det första numret av vårt digitala magasin

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.