Nya annonsmöjligheter på Snapchat

Det är inte en nyhet att dom flesta som använder sig av Snapchat till största del använder sig av kamerafunktionen. Det är det första användare ser när dom öppnar appen och det är funktionen som nästan alla Snapchat-användarnas content skapas via.
Nu satsar Snapchat hårdare på att införa annonser via snap-kameran. Detta kommer göras i form av en ny typ av annons i dom populära filtren. Istället för att enbart visa upp ett produktnamn via filtret så kommer det nu finnas en så kallad ”call to action-knapp” ovanför avtryckar-knappen med uppmaningar som ”Shop Now” eller ”Install Now” beroende på vilket mål ägaren av annonsen har.
Reklam via ansiktsfilter är egentligen ingenting nytt men det har tidigare huvudsakligen varit aktuellt för stora märken som tex. Coca Cola. Genom att införa dessa nya annonsalternativ med “call to action” så hoppas Snapchat att reklam via filter blir mer aktuellt för mindre företag och märken.
Läs också: Snapchat rullar ut Analysverktyg för utvalda användare
Läs vårt digitala magasin: TopBorn Magazine
 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.