Uppdatering: Instagram Shopping lanseras i fler länder

Från och med 24:e April har nu Instagram shopping lanserats i alla nordiska länder förutom Island. Detta innebär att vi nu kommer att kunna använda oss av tjänsten som funnits i lite mer än ett år i USA. Det hela kommer göra det lättare att handla produkter i mobilen via Instagram. För mer information så är det bara att fortsätta läsa våran tidigare artikel om detta nedan:
Ett år efter Instagram Shopping lanserades i USA så ska nu tjänsten släppas i ytterligare åtta länder. Instagram gick i tisdags ut med att tjänsten nu ska även ska släppas i Australien, Braslien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien.
Med Instagram Shopping ska det bli lättare för företag att sälja sina produkter i sitt egna flöde. Istället för att bara slänga in en “köp-knapp” så är det istället möjligt att tagga produkterna i bilden, precis som hur du taggar en person, med pris och en länk till sidan där du kan köpa produkten.
I ett blogginlägg av Instagram själva rapporterar dom att en företagssida i snitt har 200 besökare varje dag. Med dessa nya funktioner så blir det lättare än någonsin för företagssidor att nå ut till sina kunder med nya produkter.
Noelle Sadler, VD för Lulu säger i bloggposten att dom fått in mer än 1,200 beställningar tack vare tjänsten. Savannah Boysen, marketing manager på Tyme delar med sig av att trafiken till deras sida har gått upp med så mycket som 44% tack vare Instagram Shopping.
Tyvärr så har tjänsten inte släppts i Sverige än, men att förbereda sig och läsa på om den är något som kan gynna många företag. Vi ser stora möjligheter i Instagrams nya tjänst och hoppas att den snart kommer till Sverige.
Läs mer om: Företagssida på Instagram

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.