Facebook uppgraderar verktygslådan

Det pratas mycket om hur framtiden kommer att se ut för influencer marketing. Facebook håller på att fila på ett nytt verktyg som ska hjälpa både Influencern och företagen som anlitar dom. Verktyget är en sökmotor (en s.k Brand Content Matching search engine) som ska hjälpa marknadsförare att hitta användare som har ”fans” som dom vill nå ut till. Det borde öppna upp för nya härliga möjligheter att nå ut till nya relevanta mottagare. Att kunna skilja ut exakt dom man vill nå ur Facebooks enorma användarbas borde ju vara drömmen när man ska marknadsföra sig. Vi hoppas att testerna går bra och vi får ett nytt vasst verktyg att använda för att hjälpa våra kunder.
 
Läs också: Jobba med rätt Influencer

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.