Pinterest har växtvärk

Pinterest tillväxtkurva när det gäller användare har inte varit särkilt brant, men nu börjar siffrorna peka uppåt. Deras tillväxt är större än både Snapchat och Twitter. Precis som alla andra ligger dom fortfarande långt bakom Facebook, men användarstatistiken talar sitt tydliga språk. Pinterest har börjat ändra fokus, från ett socialt nätverk till att bli mer
E-handelsfokuserat. Dom vill fokusera på möjligheten för användare att kunna handla. Det gör som bekant Instagram också, så dom kommer troligtvis bli en tuff konkurrent.
Tydligen hade Pinterest satt upp ganska tuffa mål för sig själva under 2018, både när det gäller användare och vilka intäkter dom skulle ha. Det blir svårt att nå hela vägen men det finns många möjligheter för Pinterest som det vore synd att inte utnyttja. Dom har t.ex. en ny funktion på gång som kallas ”Lens tool” som ska vara väldigt innovativ. I framtiden ska den ha möjlighet att låta användaren placera ut saker i sina egna hem för att lätt kunna se hur det ser ut på plats.
Vi håller tummarna för Pinterest. Ju fler välanvända plattformar det finns att annonsera på, desto bättre!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.