"Långfilm" på Instagram

Striden om att knyta användare till sig med hjälp av rörlig bild intensifieras. Instagram som i dagsläget har en tidsgräns för sin videos på 1 minut kommer troligen att låta användare att ladda upp videos på upp till en timma. Man kan gissa på att Facebook (som äger Instagram) gör det här för att ytterligare ta marknadsandelar från Snapchat som är hårt ansatta av Facebook den senaste tiden. Snapchat har länge försökt att få in mer TV-liknande material i sin app, utan något vidare resultat.
Materialet som användare kan se är producerat material, i form av serier, musikvideos och annat rörligt material. Dessutom ska det finnas stöd för 4k. Men vi ska nog inte räkna med några storslagna produktioner. Det blir mer snarlikt med material som finns på Youtube. Med andra ord blir detta inte bara ett hot mot Snapchat som kämpar på lite i motvind, utan också en känga mot Youtube. Den stora frågan är om användare kommer att omfamna den nya funktionen, vi hoppas att det kommer ett tänk som ger möjlighet till ett nytt spännande sätt att skapa content.
 
Läs också: Rörlig bild dominerar på Sociala Medier
Läs också: Fler nya funktioner på Instagram

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.