Twitter tar bra beslut

För två år sedan ändrades Twitter’s flöde från en bakåtvänd kronologisk ordning på inläggen till en algoritm som skulle anpassa flödet till att visa vad som var mest relevant för den specifika användaren.
Dom flesta har troligtvis vant sig vid algoritmen och hur Twitter beter sig, men när ändringen gjordes så var det allt annat än alla som tyckte att det var positivt. Liknande ändringar har gjorts på andra plattformar så som Facebook och Instagram. Inte heller där så mottogs det särskilt väl. 
Fortsättningsvis kan man välja själv vilken av inställningarna man vill använda sig av. 
Ifall du marknadsför dig på Twitter så bör inte detta vara något som påverkar din synlighet så värst mycket. Twitter har givetvis ett stort intresse av att annonseringen på plattformen rullar på som vanligt.
Vi tycker att detta är ett bra beslut. Ge användarna möjlighet att anpassa sin upplevelse och användning av Sociala Medier så mycket som möjligt.
 
https://www.topborn.com/sv/kommunikationsbyra/om-topborn/blogg-nyheter/andra-nyheter/4-alternativ-till-twitter-appen/

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.