Galorna duggar tätt

Sjuhärads Barncancergala

En kväll som berör, en kväll som inspirerar, en kväll som ger hopp! När eldsjälarna som förra året startade upp Sjuhärads Barncancergala på Åhaga i Borås återigen bjöd in till en helkväll i välgörenhetens tecken så tog vi oss givetvis dit för att stödja dem. Kvällen bjöd på många tårar, men också skratt och förhoppningar om en bättre framtid för alla barn som så orättvist drabbats av denna hemska sjukdom. Under kvällen samlades det in otroliga 417.683 kronor! Beloppet delas nu upp mellan Barncancerfonden och Lekterapin på Södra Ävsborgs Sjukhus. Vi vill tacka arrangörerna för en, i slutändan, fantastisk kväll. Och tack till övriga företag och privatpersoner som aktivt deltar för att göra skillnad! Besök gärna Barncancerfonden ifall du också vill göra skillnad!

Elfsborgsgalan

I ett årligen återkommande evenemang så slöt vi upp med andra sponsorer och fans för att visa vår uppskattning för ett av stadens elitlag inom herrfotbollen. Elfsborg har kanske inte haft den bästa av säsonger, men dom har kämpat sig kvar i Allsvenskan och hela tiden backat varandra. Ibland behövs det en längre period för att få ordning på allt man vill åstadkomma. Jimmy Thelin har fortsatt förtroende och långsiktigt så är det ingen som tvekar på att Elfsborg återigen kommer att vara med och kriga om toppositionerna i Allsvenskan. Kvällen präglades av positivitet av samtliga inblandade och det är alltid roligt när dom yngre uppmärksammas. Elfsborgs U17-lag blev välförtjänt hyllade för sitt SM-guld. I övrigt prisades Rami Kaib, Simon Lundevall, Joakim Nilsson, Stefan Ishizaki, Jan Nilsson och Emir Bajrami för sina insatser under året. Vi tackar If Elfsborg för en trevlig kväll!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.