Ett extra varv gynnar alla parter

Alla företag är i behov av marknadsföring, även om dom inte alltid vet det själva. Man ska tänka på att alla har olika förutsättningar och behov.
En grävmaskinist behöver kanske inte bygga varumärke och identitet på samma sätt som kanske ett lyxigt spa behöver göra. För grävmaskinisten räcker det förmodligen att komma in på förstasidan på Google. Spa-anläggningen behöver förutom att vara på första sidan på Google, satsa på att bygga sitt varumärke genom ett kommunikationskoncept som är riktat till en eller flera specifika målgrupper och möta målgruppen, där dom befinner sig, varje dag.
Kvittot på att man jobbar rätt får man genom ett kontinuerligt flöde av nya och nöjda kunder. Eftersom det mesta sköts digitalt idag finns det statistik på allt som görs för kunderna, även där får man ett kvitto på att man jobbar på rätt sätt. Samtidigt har man med statistiken mycket att luta sig emot när man startar nya projekt. Även om vi har en trevlig balkong behöver vi inte stå där med fingret i luften och känna åt vilket håll det blåser, även om man givetvis aldrig kan se in i framtiden.
Det finns ingen nytta eller glädje i att sälja på kunder lösningar dom inte behöver för att man är girig. Då finns det inget värde för kunden i det man gör som byrå. Man ska ha en yrkesmässig stolthet i det man gör och även kunna somna gott på kvällen med känslan att man gjorde ett bra jobb och skapade ett värde för kunderna.
Så tänker vi varje dag, vi drar hellre runt idéer och lösningar en extra gång för att kunna leverera maximalt värde och nytta för kunden. Det är vi inte ett dugg rädda för. Vi är inte heller fixerade vid några jobbtitlar när vi är på jobbet, alla hugger i och hjälper till där det behövs. Med kundens nytta och framgång som främsta mål.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.