Nu siktar vi mot toppen!

Att vi är stolta skulle vara en gigantisk underdrift. Damerna i Borås Basket blev under dagen klara för spel i Division 1, nästa säsong. Att klättra genom seriesystemet med 30 raka segrar är en fantastisk bedrift och vi är glada att att få ha varit med på resan och ser med spänning fram emot vad som komma skall. Kan dom gå raka vägen igenom Div 1 också tro? Att det finns klubbar i Borås och övriga landet som gör satsning på damidrott är värt en stor applåd!
Det ser också spännande ut för övriga idrottslag som vi är sponsorer till. Herrarna i Borås basket vann sin första Semifinalmatch mot Norrköping Dolphins. Bäst av 7 matcher gäller så mycket kan hända men har man spelaren i laget som utsågs till Årets Guard, Årets Artist samt Årets MVP så ser det fullt möjligt ut att ta sig hela vägen till Final. Stort grattis till Nimrod Hilliard IV!
Norrby och Elfsborg har till skillnad från basketen precis startat sina säsonger i Superettan samt Allsvenskan. Två matcher in så har Norrby tagit fyra poäng av sex möjliga. Bra värvningsarbete för båda lagen har gjort att snacket på stan i stort sett endast är positivt. Elfsborg startade säsongen hemma mot Hammarby och dom som var på plats tyckte att man såg en ganska stor utveckling gentemot förra säsongen. En liten miss senast mot IFK innebär att laget tagit en poäng av sex möjliga men med många nyförvärv och en positiv anda så känns det som att det kommer komma många trepoängare framöver.
Vi tycker att det är otroligt roligt att få vara med på resan och bidra till att dom vi sponsrar får möjlighet att prestera bättre. Precis som vi känner med alla våra samarbetspartners och kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Vi jobbar mot samma mål och siktar mot toppen!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.