Kliniké

Kliniké är en salong för skönhetsbehandlingar och de har även en E-handel som vi hjälpt till att skapa. Klinikés resa hos oss började med sökmotoroptimering för att driva mer trafik och således kunder till verksamheten, vi fick fortsatt förtroende att skapa deras nya hemsida, vilket sedan också ledde till att utöka verksamhet till en E-handel för skönhetsprodukter. Vi har under hela projektets gång haft fokus på att göra upplevelsen för Klinikés kunder så smidig som möjligt och fortsatt arbeta med förbättringar både för sökmotoroptimeringen och kundupplevelsen. Vi har även hjälpt Kliniké med Google shopping vilket gett ett markant avtryck i E-handelns omsättning.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.