Kliniké

Kliniké är en salong för skönhetsbehandlingar och de har även en E-handel som vi hjälpt till att skapa. Klinikés resa hos oss började med sökmotoroptimering för att driva mer trafik och således kunder till verksamheten, vi fick fortsatt förtroende att skapa deras nya hemsida, vilket sedan också ledde till att utöka verksamhet till en E-handel för skönhetsprodukter. Vi har under hela projektets gång haft fokus på att göra upplevelsen för Klinikés kunder så smidig som möjligt och fortsatt arbeta med förbättringar både för sökmotoroptimeringen och kundupplevelsen. Vi har även hjälpt Kliniké med Google shopping vilket gett ett markant avtryck i E-handelns omsättning.

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores websted. Ved at fortsætte accepterer du dette.