Tervetuloa 2017

Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet! Toivotamme vuoden 2017 tervetulleeksi samalla positiivisella hengellä, jolla päätimme vuoden 2016. Ensimmäinen suuri asia tulevana keväänä on, että tulemme tarjoamaan täyden palveluvalikoimamme myös Norjassa ja Saksassa. Suuri askel monille, mutta järkevä ja erittäin looginen siirto meille.

Kasvuvauhtimme on juuri oikea siihen, että voimme edelleen panostaa nykyisiin asiakkaisiimme parhaalla mahdollisella tavalla samalla, kun autamme uusia asiakkaita kasvattamaan myyntiä ja parantamaan digitaalista läsnäoloa.

Toivotamme tervetulleeksi uudet kollegamme ja toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme menevää starttia uuteen vuoteen!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.
TopBorn Logo Black