Kliniké

Kliniké on kauneushoitojen salonki, jolla on myös verkkokauppa, jonka luomisessa autoimme. Klinikén matka kanssamme alkoi hakukoneoptimoinnilla lisätäksemme liikennettä ja siten myös asiakkaita. Meihin luotettiin ja pääsimme luomaan heille uuden verkkosivustonsa, mikä johti myös liiketoiminnan laajentamiseen kauneushoitotuotteiden verkkokauppaan. Koko projektin aikana olemme keskittyneet tekemään kokemuksesta Klinikén asiakkaille mahdollisimman sujuvan ja jatkamaan sekä hakukoneoptimoinnin että asiakaskokemuksen parantamista. Olemme myös auttaneet Klinikéä Google Shopping kanssa, mikä on vaikuttanut merkittävästi verkkokaupan myyntiin.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.
TopBorn Logo Black