Digital creative designer

Vi på TopBorn hjälper våra kunder med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Vi söker nu en Digital creative designer till vårt kontor i Borås. Du kommer att arbeta med vårt eget och våra kunders reklammaterial till print, digitalt och sociala medier. Du har nyligen avslutat din utbildning som grafisk designer eller tidigare arbetat som AD eller designer i digitala kanaler. Du behärskar Adobe-programmen obehindrat och kan konsten att använda nya idéer i en befintlig grafisk profil. Har du kunskap inom film, foto, illustrationer eller andra närliggande områden så ser vi detta som positivt.
Ansökningar skickas till info@topborn.com under juli månad så återkommer vi i början av augusti. Ha en skön sommar!
Läs mer om hur det är att jobba på TopBorn

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.