Bli vår Content Manager!

Topborn söker en engagerad och kreativ Content Manager med förståelse för, eller erfarenhet av, att bygga långsiktiga varumärken och som kan ta vår innehållsstrategi till nästa nivå!

Som vår Content Manager kommer du att vara hjärnan bakom våra digitala kanaler. Du kommer att skapa, publicera, uppdatera och följa upp innehåll i form av text, ljud, bilder och filmklipp. Du blir den som sätter tonen och håller våra kanaler och annonser relevanta och engagerande.

Du är en kreativ själ med fingerfärdighet i att skapa visuellt och skriftligt engagerande innehåll. Erfarenhet av att arbeta med sociala medier och digital marknadsföring är en fördel. Du älskar att vara i framkant av de senaste digitala trenderna och teknologierna. Du har utmärkta kommunikationsförmågor på svenska och engelska. Du kommer ha möjlighet att följa upp och analysera våra digitala kampanjer, och din input kommer att vara avgörande för vår framgång.

Hör av dig till oss, vi ser fram emot att träffa dig!

Sista ansökningsdag: 31 januari 2024

Ansök direkt

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
FRON MOUNTAIN

Om Topborn.

Topborn är en modern digital byrå som dagligen arbetar med att skapa lönsam marknadsföring åt små och medelstora företag i Norden. Vi ser som vår främsta uppgift att förse våra kunder med kunder. Detta åstadkommer vi genom våra tjänster inom SEO, digital annonsering, webbutveckling, webbdesign och hosting.
Topborn grundades 2013 och har idag ca 30 skickliga medarbetare på våra kontor i Borås och Helsingfors. Vi erbjuder en positiv och energifylld arbetsplats där vi tror på att ta ansvar och hjälpa varandra för att nå våra gemensamma mål.
WHITE ARROW

Om Topborn