Copywriter deltid på distans

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Borås med en copywriter. Du kommer bli en viktig spelare i vårt produktionsteam bestående av projektledare, webbutvecklare, SEO- och SEM-specialister.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som copywriter, genom utbildning eller arbete och helst av allt ser vi att du har erfarenhet av att skriva texter med fokus på sökmotoroptimering. Vi ser gärna att du bor i närheten av Borås så att man kan träffas ibland, men arbete helt på distans är också fullt möjligt.

På Topborn får du ta stort eget ansvar, du får tydliga ramar att förhålla dig till och deadlines att arbeta mot, utöver det kan du arbeta de tider som passar dig bäst och från den plats du trivs bäst på vare sig det är hemma, på ett fik eller på vårt kontor (som ju faktiskt blivit nominerat till Sverige snyggaste).

Tjänsten utgör cirka 20% omfattning och antalet timmar kan skilja sig från vecka till vecka. Vi tror att du trivs bra med att jobba med fler projekt parallellt och inte tummar på kvalitén i dina texter. Tjänsten består dels i att skriva texter till våra kunders hemsidor, samt för topborns kommunikation. Vi har en utarbetad tonalitet för vårt varumärke som det är viktigt att du kan följa.

Skicka din ansökan till info@topborn.com med CV, personligt brev och gärna portfolio.

Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 12e december.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Säljare/Account Manager till TopBorn

Vi utökar nu vår säljorganisation och söker därför 4 nya medarbetare! Som säljare/account manager hos TopBorn ansvarar du för den långsiktiga kundrelationen. Du jobbar med både

Läs mer
Lediga tjänster

Copywriter deltid på distans

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Nu behöver vi förstärka

Läs mer

Testa hur du står dig mot dina konkurrenter...

Med vår konkurrentanalys kan du enkelt ta reda på hur din hemsida presterar på Google jämfört med dina konkurrenter.
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.