Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?
Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning och införsäljning av nya kunder.

Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav. Utbildning får du på plats och våra mer seniora account managers finns alltid där som stöd. Det viktigaste är att har en stark vilja att lyckas.
För att lyckas hos oss behöver du vara hungrig, driven och lyhörd som person, älska att kommunicera och alltid ha kunden i fokus. Du trivs med att arbeta med stort eget ansvar och strävar alltid efter att prestera lite bättre än igår.

För rätt person finns goda möjligheter att avancera inom säljyrket och med tid få ansvara för den långsiktiga kundrelationen.

Hela vår verksamhet baseras på ett gemensamt åtagande, hög kvalitet och en ständig strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder.

TopBorn drivs av stora visioner, vi letar efter rätt person med bra inställning och stort engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. 

Om TopBorn

TopBorn är en modern digital byrå som dagligen arbetar med att forma och skapa innovativ och lönsam marknadsföring åt företag i Norden där vår ambition alltid är att växa tillsammans med våra kunder.

Vi startade litet för åtta år sedan genom ett brinnande intresse för det digitala, idag står vi stadigt med en uppställning på ca 30 skickliga medarbetare med kontor i Borås, Helsingfors och Oslo. Vårt främsta fokus ligger i att effektivisera och förtydliga våra kunders digitala närvaro. Med omfattande tjänster och heltäckande kompetens har vi vad som krävs för att hjälpa företag i alla storlekar med helhetslösningar redo att användas, givetvis alltid optimerade för bästa synlighet och maxad lönsamhet ut mot konsument. Vi erbjuder expertis inom SEO, digital annonsering, sociala medier, webbutveckling, webbdesign och hosting.

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats på ett snabbväxande företag med starkt driv och högt tempo där vi alla gillar nya utmaningar. Vi tror på att ta ansvar och jobba tillsammans för att nå målen och har satt höga ambitionsmål både vad gäller medarbetar- och kundnöjdhet. Låter det bra? Då ser vi framemot din ansökan.

Skicka din ansökan redan idag till jobb@topborn.com

Eller kontakta Magnus Modig på telefon 0704 44 92 98

Intervjuer kommer att ske löpande.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.