Säljansvarig/ kontorsansvarig till TopBorn AS för etablering i Norge

Vi söker nu dig som vill vara ansvarig för att starta upp vårt nya Oslokontor!

Ditt uppdrag kommer vara att bygga en säljorganisation från grunden. Du kommer ansvara för rekrytering och utbildning av account managers, givetvis med stöd från huvudkontoret i Sverige. Ditt jobb är att säkerställa att säljorganisationen uppnår förväntad försäljning och hanterar kundrelationerna på ett ansvarsfullt sätt. Du kommer också vara ett vardagligt stöd för säljteamet samt själv bidra till försäljningen.

Vill du ha stor möjlighet att påverka din karriär och löneutveckling? I så fall är du sannolikt den vi söker! Vi erbjuder en god fast lön och ett tillväxtbaserat bonussystem.

Din profil

Du har ett gediget intresse av försäljning. Du kommer kanske inte nödvändigtvis från vår bransch men har sannolikt en framgångsrik bakgrund inom försäljning och en stark vilja att lyckas. Hos oss behöver du vara driven och lyhörd som person och älska affärer. Du trivs med att arbeta med stort eget ansvar och strävar alltid efter att prestera lite bättre än igår. Du är strukturerad, engagerad och ansvarstagande.

Hela vår verksamhet baseras på ett gemensamt åtagande, hög kvalitet och en ständig strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder.

TopBorn drivs av stora visioner, vi letar efter rätt person med bra inställning och stort engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring.

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats på ett snabbväxande företag med starkt driv och högt tempo där vi alla gillar nya utmaningar. Vi tror på att ta ansvar och jobba tillsammans för att nå målen och har satt höga ambitionsmål både vad gäller medarbetar- och kundnöjdhet. Låter det bra? Då ser vi fram emot din ansökan.

TopBorn är en digital byrå som dagligen arbetar med att forma och skapa innovativ marknadsföring åt företag i Norden där vår ambition alltid är att växa tillsammans med våra kunder.

Vi startade för åtta år sedan med ett brinnande intresse för det digitala, idag står vi stadigt med en uppställning på ca 30 skickliga medarbetare med kontor i Borås, Helsingfors och Oslo. Vårt främsta fokus ligger i att effektivisera och förtydliga våra kunders digitala närvaro. Med omfattande tjänster och heltäckande kompetens har vi vad som krävs för att hjälpa företag i alla storlekar med helhetslösningar redo att användas, givetvis alltid optimerade för bästa synlighet och maxad lönsamhet ut mot konsument. Vi erbjuder expertis inom SEO, digital annonsering, sociala medier, webbutveckling, webbdesign och hosting.

Skicka din ansökan redan idag till jobb@topborn.com
Eller kontakta Magnus Modig på telefon +46 704 44 9298
Intervjuer kommer att ske löpande.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.