Senior SEM-ansvarig sökes!

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Nu behöver vi förstärka vårt kontor i Borås med dig som har flerårig erfarenhet inom SEM och framförallt Google Ads. Du kommer bli en viktig spelare i vårt produktionsteam bestående av projektledare, utvecklare, content writers, SEO- och SEA-specialister.

För att lyckas i rollen behöver du snabbt bli självgående, och ha ett starkt driv för att alltid prestera bättre. Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder och därav krävs talang för att förstå kundens behov och sedan hitta rätt lösningar. Vi ser helst att du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet inom SEM med tonvikt på Google Ads, men vi värdesätter också rätt personlighet högt.

TopBorn drivs av stora visioner, vi letar alltid efter rätt personer med en bra inställning och stort engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring. Hela vår verksamhet baseras på ett gemensamt åtagande, hög kvalitet och en ständig strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder. Vi arbetar tillsammans för att skapa en arbetsplats som gynnar både oss som kollegor liksom våra kunder. En kreativ och sprudlande plats där alla är precis lika viktiga och bidrar till möjligheten att ge våra kunder det allra bästa av oss.

Kvalifikationer:

  • Flerårig dokumenterad erfarenhet i Google Ads.
  • Goda kunskaper i Google analytics.
  • Flytande i svenska, tal och skrift.
  • Flytande i engelska, tal och skrift.

Meriterande kunskaper:

  • Kunskaper i Facebook Ads.
  • Norsktalande.
  • Finsktalande.

Tjänsten avser 100% anställningsgrad. Lön enligt överenskommelse.

Sök genom att skicka din ansökan med personligt brev och CV till info@topborn.com.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.