Kliniké

Klinikè er en skjønnhetssalong og de har også en E-handel som vi har skapt for dem. Klinikès reise hos oss startet med søkemotoroptimalisering for å skape mer trafikk og kunder til deres salong. Siden fikk vi tilliten deres til å skape deres helt nye hjemmeside, og som igjen førte til at vi lagde deres nettbutikk for skjønnhetsprodukter. Vi har under hele prosjektet hatt fokus på å gjøre opplevelsen for Klinikès kunder så smidig som mulig, og samtidig arbeide med forbedringer rundt søkemotor-optimaliseringen og kundeopplevelsen. Vi har også hjulpet Klinikè med Google shopping som har ført til en solid økning i nettbutikkens omsetning.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.
TopBorn Logo Black