Integritetspolicy & Cookies | TopBorn

Personvern & Cookies

Nedenfor kan du lese om hvordan vi bruker informasjonskapsler og også regler fra GDPR (General Data Protection Regulation). Har du spørsmål, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Live Chat 0200-23 80 80

Personvern och Cookies

Hvorfor har vi en personvernpolicy?
TopBorn AB beskytter personvernet ditt. Vi forsøker derfor alltid å beskytte din personlige informasjon på best mulig måte og overholde alle gjeldende lover og forskrifter om databeskyttelse. Gjennom denne personvernpolitikken vil vi informere deg om hvordan din personlige informasjon behandles av oss og vår bruk av såkalte cookies.

Denne policyen gjelder for all informasjon som samles inn når du foretar kjøp av oss og når du bruker nettstedet vårt. Den nåværende personvernpolitikken er også tilgjengelig på vår hjemmeside.

Hvem er ansvarlig for dine personlige opplysninger?
Hvem er ansvarlig for dine personlige opplysninger? TopBorn AB, Bedrifts ID: 556930-0899, med adresse Mariedalsgatan 5, 503 38 Borås, telefonnummer 0200-23 80 80 er ansvarlig for behandlingen av dine opplysninger (personopplysninger).
Du kan kontakte vår databeskyttelsesansvarlig ved å ringe 0200-23 80 80 eller sende en e-post til info@topborn.com.

Hvilke personlige data behandler vi?
Dataene vi behandler, er informasjonen du har gitt oss, som vi samler inn via vår nettside eller fra en tredjepart, for eksempel informasjon vi mottar fra ulike tredjepartsleverandører i sammenheng med annonsenettverk.

Informasjon du har gitt oss: Når du inngår en avtale med oss, vil du gi litt informasjon om deg til oss. Du kan også gi informasjon til oss av andre grunner. Informasjonen du oppgir kan for eksempel være ditt navn, kontaktinformasjon og adresseinformasjon, dine personlige preferanser og telefonnummeret ditt.

Informasjon vi har samlet fra deg: Vi vil behandle informasjonen din om din inngåtte avtale. Når du besøker nettstedet vårt, samler vi også automatisk informasjonen din, for eksempel informasjon om din IP-adresse og tjenestene og sidene du besøkte på nettstedet vårt. Vi kan også behandle informasjon om deg som vi for markedsføringsformål, eller for å forbedre kundeopplevelsen hos oss, har kjøpt eller åpnet fra offentlige poster og databaser.

For hvilke formål behandler vi dine data?
Markedsføring av våre produkter via e-post
Hvis du har gitt ditt samtykke til dette når du har kjøpt, vil vi også bruke ditt navn og din e-postadresse for å markedsføre våre produkter via e-post ved å legge inn nyhetsbrev og tilbud. Vi vil også sende ut vårt nyhetsbrev dersom du har bedt om dette spesielt via skjemaet for dette på vår nettside. For at du skal få tilbud som er relevante for deg, vil vi i noen tilfeller justere innholdet i markedsføringen ved hjelp av Profiling Data (forklaring på hva dette betyr nedenfor). Retslig grunnlag for denne personopplysninger er ditt samtykke du ikke trenger å forlate for å foreta et kjøp.

Profilering
Når du bruker nettstedet vårt, samler og analyserer du automatisk IP-adressen din, sidene du besøkte, tjenester du har vist interesse for, og nettleseregistreringen på nettstedet vårt (“Profildata”). I dette arbeidet bruker vi for eksempel Google Analytics-verktøyet. Vår analyse av profilering data gir oss økt kunnskap og forståelse for våre kunder generelt, og også tillater oss å presentere tilbud direkte på våre nettsider som vi mener er relevante for deg (såkalt profilering). Retslig grunnlag for denne personopplysninger er vår legitime interesse for å kunne utvikle vår virksomhet og markedsføre produkter for deg som vi tror du kan være interessert i.
For å hindre at informasjon om deg blir lagret via Google Analytics, kan du bruke en nettleser tillegg som du finner her.
Hvis du har avtalt å motta e-postmarkedsføring, som beskrevet ovenfor, vil vi også bruke resultatene av vår profileringsdataanalyse til å tilpasse våre kampanjetilbud til deg.

Hvem kan få tilgang til informasjonen din?
Dine data behandles bare som utgangspunkt for oss. Vi kan også dele informasjonen med våre leverandører i henhold til nedenstående.

Hvor behandles dataene dine geografisk?
Vi og våre leverandører behandler dine personlige opplysninger i EES.

Hvor lenge lagrer vi dataene dine?
For regnskapsmessige formål lagrer vi informasjon om avtalen med deg i sju år i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning.

Hvis du har gitt ditt samtykke til å motta e-postmarkedsføring fra oss, lagrer vi ditt navn og din e-postadresse til dette formålet til du avslutter abonnementet eller ber oss om å slutte å kontakte deg eller motsette behandling av dine personlige opplysninger for direkte markedsføring.

Dine personopplysninger kan lagres lenger enn angitt ovenfor i den utstrekning det er nødvendig å gjøre det ved lov, regelverk eller myndighetsvedtak.

Profildata slettes etter 6 måneder fra innsamling eller tidligere hvis du motsetter din profil som angitt i neste avsnitt.

Hvordan kan du påvirke behandlingen av dataene dine?
Du har rett til å tilbakekalle hele eller deler av et gitt samtykke til behandling av data når som helst. Tilbakekallingen av samtykket ditt betyr at vi ikke vil fortsette å behandle informasjonen din for ditt samtykke og at vi sletter informasjonen i spørsmålet – med mindre vi trenger dem til noe annet formål i henhold til denne personvernpolitikken. Du har også rett til å motsette seg behandlingen av dine direkte markedsførings- og / eller profileringsdata når som helst. Hvis du informerer oss om at du motsetter behandling av dataene dine med henblikk på direkte markedsføring og / eller profilering, vil vi avbryte behandlingen av informasjonen din til disse formålene, og slette relevant informasjon – med mindre vi må fortsette å behandle de aktuelle dataene for andre formål i samsvar med denne personvernpolitikken.

I samsvar med gjeldende databeskyttelseslover har du rett til å få tilgang til informasjon om hvilken informasjon vi behandler om deg og gratis for dine data. Hvis du vil ha slik informasjon, kan du be om dette ved å kontakte oss via e-post eller e-post. Våre kontaktdetaljer er vist ovenfor. Inntil 25. mai 2018, trenger du ved lov å få tilgang til informasjonen vi behandler om du søker om dette skriftlig gjennom en handling som er signert av deg personlig.
Du kan også, under visse forhold, be om å slette eller begrense informasjonen eller objektet til behandlingen. Du har også rett til å sende inn en klage til den svenske datainspeksjonsmyndigheten eller annen kompetent tilsynsmyndighet som fører tilsyn med selskapets håndtering av data.

Du kan også, under visse forhold, trekke ut informasjonen du har gitt oss i et strukturert, mye brukt og maskinlesbart format og har rett til å overføre dem til en annen personlig ansvarlig person (dataportabilitet).

Hvordan bruker vi cookies?
I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon, som trådte i kraft 25. juli 2003, bør alle som besøker et nettsted bli varslet om informasjonskapsler. Når du besøker dette nettstedet, lagres informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse kakene er på den ene side såkalte. session cookies. Session-informasjonskapsler lagres ikke lenge på datamaskinen, men forsvinner når du lukker nettleseren din. Google Analytics-verktøyet lagrer også såkalte permanente cookies med en maksimal levetid på to år.
Hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler, kan du angi at nettleseren din automatisk kan nekte informasjonskapsler eller informere deg om en nettside bruker informasjonskapsler. Hvis du slår av informasjonskapsler, vil du ikke kunne handle fordi handlekurven krever at informasjonskapsler skal fungere. Du kan imidlertid se deg rundt i butikken uten å ha aktivert informasjonskapsler.

  • 1
    GRATIS HØRING

    Vi starter med et innledende møte og gratis konsultasjon på stedet eller via telefon.'

  • 2
    GRATIS ANALYSE

    Vi vil fortsette å analysere hvordan situasjonen ser ut i dag med din nåværende løsning.

  • 3
    GRATIS BEHOVSANALYSE

    Vi fortsetter med fokus på dine behov og presenterer et nytt nytt utkast.

Be om gratis analyse

Fyll ut detaljene og vi kommer tilbake så snart vi kan
med en analyse av nettstedet ditt.

Please leave this field empty.
 Ved å sende denne meldingen godtar du at vi vil ta del av personopplysningene du har valgt å dele med oss.
Les mer om vår policy
0200-23 80 80 | info@topborn.com
TopBorn Chatt