Anpassa dina Twitter-inlägg

Vi vet alla att det kan vara fullt ös på Twitter, det kan vara väldigt svårt för personer som försöker föra en civiliserad diskussion. Twitters produktchef Kayvon Beykpour beskriver det som att försöka ha ett avslappnat samtal runt lägerelden, samtidigt som en miljon människor skriker dig i ena örat.
Twitter undersöker nu därför möjligheten att begränsa vilka personer som kan svara på ett inlägg. Man ska kunna göra inställningar när man komponerar sin tweet. Det finns ett par olika att välja på:
Global – Vem som helst kan skriva ett svar.
Group – Endast användare du följer, eller är nämnda i din tweet kan svara.
Panel – Endast folk som direkt nämns i din tweet kan svara.
Statement – Ett uttalande helt enkelt, det kan ingen svara på.
Frågan är ju hur det här kommer att påverka användandet av Twitter. Kommer det att höja eller sänka antalet användare? Kommer folk tycka att hela charmen med twitter kommer att försvinna, eller är det helt enkelt bara skönt att det blir lugnare? Det får framtiden utvisa.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.