En AI med djup

De flesta som tagit bilder med sin smartphone har säkert någon gång haft en önskan att bilden skulle bli mer levande. Appen LucidPix som i nuläget tyvärr fortfarande är i betastadiet verkar ha en lösning på det problemet.
Det hela görs av en AI som under flera år har tränat på att omvandla över hundra miljoner bilder till 3d-bilder. Den skapar ett nytt djup i bilden och gör så att bilden kan röra sig i 3d beroende på hur man håller telefonen. Det öppnar upp för riktigt roliga möjligheter när man fotar. Användaren kan dela sina bilder på Snapchat, Instagram eller TikTok som en video eller GIF.
Vi ser med spänning fram mot vad man kan göra för kul med denna appen. Mest spännande av allt är nog ändå vilken av jättarna som köper upp LucidPix.
Ställ dig i kö till appen här

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.