Instagram bygger ut sin desktopversion

De flesta av oss använder troligtvis telefonen när vi kollar Instagram och förmodligen skickar dom flesta även meddelanden därigenom. Nu testar Instagram även att lägga till funktionen för att kunna skriva meddelanden på desktopversionen av Instagram. Ingen stor grej kan man tycka, men Facebook som äger Instagram och även Whatsapp har ganska länge pratat om att integrera meddelandefunktionenerna mellan dessa tre appar. Man kan spekulera i att förändringarna på Instagrams desktopversion är en del av den förändringen.
Det kanske inte känns speciellt spännande, men faktum är att det skulle eventuellt kunna innebära att man fortsättningsvis kan skicka meddelanden på alla tre plattformarna samtidigt. Dom har tillsammans 3.8 miljarder aktiva användare, så istället för skicka ett meddelande på en specifik app, gör man det en gång och då syns det överallt. Det kommer naturligtvis spara tid för företag som är aktiva på sociala medier och viktigast av allt är givetvis att det blir svårare att missa ett meddelande från kund.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.