Instagram tar ställning

Instagram har börjat dölja antal likes på inlägg som en del i ett globalt test, detta görs för att minska hetsen kring att få så många likes som möjligt. Även för att försöka göra de sociala medierna till en tryggare plats, där man inte ska behöva må dåligt som användare.

Instagram testade detta redan i april 2019 i Kanada, och har därefter gjort mindre tester i fler länder under året, innan det kom till Sverige. Enligt Instagram ska responsen ha varit bra och man testar nu detta globala testet runt om i hela världen.
För vissa ser det ut precis som vanligt, medan andra har dolda likes. Man kommer fortfarande kunna se sina antal likes som vanligt på sina egna inlägg, medan det är dolt för vissa av sina följare. På andra konton kommer man fortfarande kunna se vilka som har likeat ett inlägg, men man kommer inte kunna se antalet personer som har likeat inlägget.
Då blir ju frågan. Kommer all like-hets försvinna eller kommer användandet av Instagram minska?

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.