Pinterest växer

Vissa plattformar är lite underskattade tycker vi. En av dom är Pinterest. För er som inte känner till det är det som en slags digital anslagstavla där användare har möjlighet att ”nåla” upp saker som inspirerar dom och annat dom kan tycka vara intressant. En perfekt källa för inspiration, speciellt om man behöver inspiration till nya idéer för kampanjer och design av olika slag.
Pinterest har majoriteten av sina användare i USA, men har nu börjat öka även i Europa. För den som inte är jätteintresserad av design kan vi trösta med att man kan inspireras av allt från himmel till jord. Allt från recept och pyssel till hur man odlar Avocado. Vi gillar att användandet ökar, det betyder mer inspiration till alla.

Relaterade inlägg...

Lediga tjänster

Junior Account Manager

Är du driven och tror att säljyrket kan vara något för dig?Som junior account manager hos TopBorn får du chansen att ansvara för både mötesbokning

Läs mer
Lediga tjänster

Är du vår nya projektledare?

TopBorn hjälper kunder i hela norden med digital marknadsföring och våra tjänster används idag av företag i alla storlekar och branscher. Just nu söker vi

Läs mer
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta.