WordPress for the win!

Är det dags för ditt företag att skaffa ny hemsida?

Det första man bör fundera på är att välja rätt plattform. En plattform som man kan lita på och som fungerar bra. Men hur ska man som företag veta vad som ger bäst resultat? Det finns ju så otroligt många olika verktyg man kan använda.

På Topborn använder vi oss av WordPress och här kan du läsa om några anledningar varför vi har valt att göra det.

  • Det är pålitligt och säkert
  • Det är anpassningsbart
  • Det hjälper dig synas

Du är högst troligt inne på hemsidor byggda i WordPress varje dag då nästan 30% av alla hemsidor är byggda med hjälp av plattformen. WordPress har funnits sedan 2003 och är otroligt populärt, varje dag lanseras ca 500 nya hemsidor byggda via plattformen.

Flera stora företag använder plattformen för att den är så otroligt flexibel. Sony Music, Vouge, Walt Disney Company och många fler använder den för att skapa sina hemsidor. Genom att använda WordPress kan vi hjälpa dig ta fram precis den hemsidan du vill ha, oavsett om det är en företagssida, föreningssida eller webbshop.

Hemsidor byggda i WordPress syns också bättre på Google, det hjälper kunder att på ett naturligt sätt hitta er. Det blir inga problem att koppla era sociala medier till hemsidan så den håller sig uppdaterad. Hemsidan kommer fungera sömlöst mellan mobil och dator vilket höjer kvalitetskänslan för kunden och gör att de känner igen sig mellan olika plattformar.

Här är några exempel på hur det kan se ut

Företagssida: www.andreassonbygg.se

E-handel: www.apirosport.se

Föreningssida: www.borasbasket.se

Detta är bara några av anledningarna varför vi använder WordPress, har du frågor om hur vi kan hjälpa dig att komma igång med din hemsida och nå nya kunder? Hör av dig!

Relaterade inlägg.

Webbyrå

WordPress for the win!

Är det dags för ditt företag att skaffa ny hemsida? Det första man bör fundera på är att välja rätt plattform. En plattform som man

Läs mer