Cookies & PUL | TopBorn

Cookies & Personuppgiftslagen

Nedan kan ni läsa om hur vi använder cookies och även regler från personuppgiftslagen (PUL). Vid eventuella frågor kan ni kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

Livechatt 0200-23 80 80

Cookies och personuppgiftslagen

Cookies

Cookies används för att bättra på en webbplats tjänster och består av små textfiler som lagras på den besökandes dator där de lagrar webbläsarinformation. Somliga cookies är nödvändiga för sidans funktion och andra används för att underlätta och förbättra användarens upplevelse av sajten.

Exempel på användningsområden:

  • möjliggöra för specifika tjänster så som exempelvis betalning eller bokning
  • göra det möjligt för sajten att lagra data så att användaren inte behöver ange information så som inloggningsuppgifter mer än en gång
  • föra statistik över antalet besökare för att utveckla sidan till att bli snabbare och enklare

Ni kan själva välja att blockera all eller en del av användningen av cookies eller radera redan sparade filer på er dator genom inställningar i er webbläsare. Där kan ni också ställa in så att ett varningsfönster dyker upp då ni kliver in på webbplatser som försöker arrangera cookies hos er.

Om ni väljer att inte godkänner användandet av cookies så kan det resultera i att somliga sidors funktion försämras och vissa bli helt oanvändbara.

Behövliga cookies används bl.a. för att:

  • memorera innehåll i en kundvagn
  • memorera en intresseanmälan

Funktions-, prestanda-, och tredjepartscookies används bl.a. för att:

  • memorera kontaktuppgifter
  • säkerställa att samtliga sidor upplevs som konsekventa
  • förbättra användarupplevelsen
  • möjliggöra live-chat-funktion

All informationen som sparas innehåller enbart uppgifter som användarna själva delat med sig utav och inget kommer vidare att delas vidare till tredje part utan används bara av webbsidan självt och för deras användaranpassning.

Personuppgiftshantering

Vi på TopBorn tar fullt ansvar för de uppgifter som ni lämnar till oss och ser till så att de behandlas korrekt och inte når vidare till en tredje part. De kommer från det att vi erhållit dem enbart användas för att uppfylla era behov och önskemål liksom våra förpliktelser gentemot er som kund hos oss.

Behandling av era personuppgifter görs bl.a för att:

  • kunna delge er vårt nyhetsbrev
  • genomföra kund- eller marknadsanalyser
  • genomföra produkt- och metodutveckling
  • behandla löpande prenumerationer

På begäran har ni när som helst rätt att få utförlig information om vilka uppgifter som vi registrerat och hur vi använder oss utav dem. Ni har också fulla rättigheter till att begära korrektion eller radering av de personuppgifter som vi besitter.

  • 1
    GRATIS KONSULTATION

    Vi börjar med ett inledande möte och kostnadsfri konsultation på plats eller via telefon.'

  • 2
    GRATIS NULÄGESANALYS

    Vi fortsätter ihop med er att analysera hur situation ser ut idag med er nuvarande lösning.

  • 3
    GRATIS BEHOVSANALYS

    Vi går sedan vidare med fokus på era behov och presenterar ett nytt fräscht upplägg.

Begär kostnadsfri analys

Fyll i uppgifterna så återkommer vi så snart vi kan
med en analys av er hemsida.

0200-23 80 80 | info@topborn.com
TopBorn Chatt