TopBorn Logo Black

Google Ads

Google Ads är världens största digitala annonsverktyg. Många företag väljer att ansluta sig till tjänsten eftersom det är ett enkelt och effektivt sätt att marknadsföra sin hemsida. Det finns många fördelar med att välja Google Ads.

Google Ads gör det lätt för företag att annonsera på flera sätt. Du kan själv välja vilka sökord som dina annonser ska synas i samband med. Därför har du en större chans att upptäckas av nya potentiella kunder. Vi på TopBorn arbetar dagligen med Google Ads och ser det som ett smart verktyg för att maximera din marknadsföring. Om du vill marknadsföra ditt företag med Google Ads så kan vi optimera dina annonser genom att välja sökfraser som kunder söker efter.

GOOGLEADS

Varför Google Ads?

- Större möjlighet att nå fler potentiella kunder.
- Öka din varumärkesexponering, försäljning och besökare till din webbplats. 
- Relevanta annonsplatser för din hemsida.
- Lokal eller global annonsering som har visat slående resultat.

Annonsfrihet och flexibilitet

En stor fördel med Google Ads är att du har stor frihet att själv bestämma utformning och placering av dina annonser. Det är alltid möjligt att skapa nya, förändra eller avsluta annonser när som helst.

När en kund googlar kommer en lista över sökresultaten upp. Utöver dessa organiska listor på hemsidor så finns även plats för annonser där du kan synas samtidigt som söklistorna. På så sätt kan du nå fler kunder som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

Satsa globalt eller sikta lokalt

Med Google Ads har du möjlighet att anpassa dina annonser efter dina önskemål. Du kan också välja att nå en global eller lokal kundkrets. Det finns fördelar med båda och påverkas av hur stor mängd annonser som ni vill skapa. Det kan bero på er budget, målgrupp och verksamhet. Om ni erbjuder er tjänst i en viss stad så bör fokuset ligga på kunder inom samma geografiska område. Med E-handel kan ni i stället bredda er kundkrets om ni fraktar paket nationellt eller globalt.

Hur ser din annonsering ut?

Vad ger du för intryck till nya kunder och besökare på din webbplats? Hur ser dina annonser ut och är de relevanta för kunden? Vi på TopBorn hjälper dig att skapa annonser som väcker kundens intresse. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att synas bland rätt sökord och resultat.

KOSTNADSFRI ANALYS

Få en gratis analys av din hemsida

Kom igång med Google Ads​

TopBorn har arbetat med Google Ads i många år. Vi annonserar med fokus på relevans, kundintresse och digital exponering. Med hjälp av vår stora kunskap inom annonsering så kan ditt företag nå framgång.

Alla företagare kan komma igång med Google Ads men det krävs kunskap och erfarenhet för att optimera sökfraser och placeringar av annonser. Eftersom alla annonsplatser tas fram individuellt krävs kunskap och kompetens för att skapa effektiv reklam. När du anlitar oss kommer vi att använda strategier för Google Ads som vi vet har gett goda resultat tidigare. Framgångsrika annonser baseras på en kombination av flera faktorer. Viktiga komponenter för en lyckad marknadsföring med Google Ads är annonsens kvalité, erbjudande, click-through-rate och relevans för kunden. Det är viktigt att förstå hur Google värderar annonser för att få ett lyckat resultat.

Vi går igenom flera steg i processen med Google Ads-annonser.  Först skapar vi högkvalitativa och intresseväckande annonser med metoder som tidigare visat sig framgångsrika. Därefter producerar vi relevanta sökord för din webbplats. Google kommer att anpassa dina annonser till sökresultat med samma ämne. När en kund sedan klickar på din annons kommer den att skickas vidare till din webbplats. 

Vi på TopBorn hjälper ditt företag att annonsera genom Google Ads. Vi tar fram lönsamma annonsplaceringar och relevanta sökfraser inom din bransch.

Är du intresserad av att förbättra din marknadsföring? Hör av dig till oss för att komma igång med Google Ads.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i uppgifterna så kontakta vi er så snart vi kan.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.