Vi saknar dig!

Det har hänt en hel del på Topborn sedan ni var kund.
 Vi har lyssnat på våra kunder och förstått behovet av att själv kunna ha insyn i och mäta sin marknadsföring. Vi har därför tagit fram en helt ny och mer användarvänlig portal där ni tillsammans med er rådgivare kan följa utvecklingen. När och hur ni vill!


Vi vet att rätt marknadsföring innebär ökade intäkter!


Få reda på mer!


Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vad får du.

Topborn värdesätter relationen och förstår vikten av att känna ert företag lika väl som ni själva. Utifrån just era behov tar vi fram den optimala marknadsföringsstrategin. Ni får en personlig rådgivare som kommer hålla en kontinuerlig kontakt med er under samarbetet. Rådgivaren kommer ständigt titta efter förbättringar för att ni ska kunna få ut maximalt av er digitala marknadsföring. Detta inkluderar analys av både er egen och konkurrenternas hemsidor.
 Er rådgivare finns alltid till hands för att besvara era frågor

Vad gör vi.

Det första som händer när ett samarbete inleds är att vi utför en grundlig analys av hemsidan. Detta gör vi för att se vad det finns för förutsättningar samt vad som eventuellt behöver åtgärdas.
 
 Innehåller hemsidan inga större fel, så som robots.txt-blockering eller liknande, så sätter vi igång med offpage-arbetet, alltså länkningen. Detta genom vårt kraftfulla nätverk som vi strategiskt byggt upp under det senaste årtiondet.
 Har vi fått inloggningsuppgifter till hemsidan så går vi alltid in direkt och ordnar till det mesta vad gäller onpage. Det kan innebära titlar, meta-beskrivning och liknande. Även rubriker och dylikt ändrar vi om vi får ert godkännande. Onpage är en väldigt viktig del av SEO-arbetet vilket innebär att det är av stor vikt att vi får ta del av dessa inloggningsuppgifter.
 


Vi analyserar sedan hemsidan regelbundet. Både vad gäller onpage, för att kontrollera så att ingenting har ändrats som kan påverka synbarheten negativt, och offpage där det regelbundna arbetet pågar hela tiden. Vi kontrollerar också mer specifikt vad texterna på sidan innehåller och om dessa är tillräckligt relevanta för fraserna man har valt att jobba med. Detta flöde pågår konstant för att säkerställa att vi gör allt som går för att optimera synbarheten för er hemsida.
mountain illustration